SZOLGÁLTATÁSOK

A kórokozók folyamatosan jelen vannak a mindennapjainkban.  Az irodákban, játszótereken, autóban, bevásárlóközpontokban, a kézzel érintett felületeken, mint pl:  kilincseken, kulcson, korláton és a  telefonon, melyek veszélyesek lehetnek. A levegőbe bekerülő baktériumok és penész megtelepszenek a légkondicionálóval felszerelt helységekben, amik rendkívüli megbetegedéseket okozhatnak. Erre jelent megoldást mindenki számára a bio clean, amely egy speciális sokoldalú fertőtlenítőszer.
 

A bio clean egyedülálló technológiával rendelkezik, amely nemcsak képes elpusztítani a baktériumok és vírusok több, mint 99.9%-át, hanem képes a kezelést követő 8-12 héten át megakadályozni a további kórokozót megjelenését. Így biztonságban érezhetjük magunkat otthonunkban bármilyen vírussal szemben, akár a koronavírussal szemben is!

A kezelés nemcsak, hogy nagyon hatékony, de környezetbarát is. Teljesen veszélytelen az emberekre, az állatokra és a növényekre, egyben hosszantartó antibakteriális hatást nyújt és kellemes illatot hagy maga után. A bio clean abban különbözik más hasonló szerektől, hogy 100%-ban természetes, a környezetre nem káros anyagokból készült és hónapokon át tartó védelmi réteget képez a kezelt felületeken, amely vírusokkal érintkezve azonnal elpusztítja azokat.

Összehasonlítás más módszerekkel

táblázat.png